Első lépések

Klánunk 2008-ban alakult meg egy szoros baráti társaság által. Akkoriban a Call Of Duty volt az egyetlen játék, amit klán szinten játszottunk. Célunk akkor még csak annyi volt, hogy legyen egy saját játék, illetve Teamspeak szerverünk ahol együtt játszhatunk minden nap.

 

ESL

2009

A klánunk bővült új és ügyes tagokkal, ezért kezdtünk többre vágyni, mint szórakozásra. Regisztráltunk az ESL honlapjára és nekivágtunk a versenyeknek. Eleinte kevesebb, majd később több sikerrel, magyar viszonylatban előkelő helyeken zártuk a versenyeket.

Multigaming

2010-2013

Évről- évre mindig új verzió jelelnt meg a Call Of Duty játékból (ez a mai napig így van) ami gondokat okozott a klán életében.
Egyesek nem vették meg az újabb játékot, illetve családi okokból távoztak. Voltak akik áttértek más játékokra és azt kezdték el komolyabban játszani.
Érkeztek viszont helyükre új játékosok, így a klán tovább folytatta útját, de immáron nem csak Call Of Duty-val, hanem egyéb játékokkal is.
Így lett a Remember Of Mayday klán egy kis baráti társaságból kis multigaming hobby klán.

Tapasztalotakat szereztünk többek közzöt:
- Fifa sorozat
- Counter Strike, CS:GO
- LoL
- Forma-1
- Battlefield sorozat
- Mount&Blade
- és ki tudja még mi.
 

A World Of Tanks kezdete

2013

Augusztusban amikor a legtöbben nyaralásukat töltötték, megkeresett az egyik klántagunk, hogy nem játszanék -e vele egy jó kis tankos játékban, mert egyedül nincs hozzá kedve, pedig nagyon élvezetes.
Lehet benne fejlődni, új tankokat venni.....szóval nagyjából elmondta, hogy miről is van szó. Egyet kérdeztem tőle: Tigris II van benne? Természetesen! -érkezett a válasz. Mondtam, hogy már töltöm is le.
Így került a World Of Tanks a látókörünkbe. Azonnal megkedveltük és mivel lehetett klánt alapítani...meg is tettük! 

CW EVENT részvétel

2014

Egy év telt el azóta, hogy a World Of Tanks magával ragadott minket, ezért elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy megmérettesük magunkat a tanknyereményt is kínáló  CW EVENT alatt.
Csapatunk elég jól összeszokott már, de sajnos nem sikerült tankot szereznünk. Néhány győzelem hiányzott csak a tankért vívott csatákban, tapasztalatlanságunknak köszönhetően lemaradtunk róla.
Nem adtuk fel a legnagyobb vágyunkat, ami arra irányult, hogy mindenképpen legyen egy TIER-X prémium tankunk, amit nem lehet megvásárolni, csak kiérdemelni.

 

CW tank megszerzése

2016

Klánunk elérte a fő célját, ami nem más volt, mint egy TIER-X prémium tank megszerzése. Hatalmas küzdelemben, sok időt, energiát rászánva végül sikerült megszereznünk a V. Campaign nyereménytankjából 9 db-ot. Akik végigjátszották a teljes versenyt, mind megkapták a jutalmukat  az erőfeszítésükért. Igazi csapatmunka volt ez az egy hónap, rengeteg nagy csatával és várakozással teli. Viszonylag korán bekerültünk abba a körbe, akik jogosultak a tankra, a verseny nagy része alatt "csak" tartani kellett a helyezésünket, amit sikeresen végre is hajtottunk. Sajnálatos módon 6 játékosunk minimális pontszámmal lemaradt a nyereményről, mert nem tudtak részt venni a teljes eseményen különböző okokból, ami 1 hét kihagyást jelent. A következő lépés számunkra az, hogy az elkövetkező EVENT kiírásokon is tankot szerezzünk, lehetőleg minnél több játékosunknak.